Biaq Betui!!! Handphone Funny History


Pernah lihat? Banyak orang kata ini telefon berkamera pertama.
Sebaliknya, scientist guna prototaip ni la untuk cipta fon with camera.
Dulu2 telefon x cam suara. Maka kenalah pilih
 channel sebelum call anak dara jiran
Yang kanan skali tu keturunan Alexander Graham
Bell yang berkahwin dengan wanita di India




Suatu ketika dahulu, seorang yang bernama Alexander Graham Bell telah menyambung alat-alat permainannya sehingga menjadi telefon. Beliau yang fofular dengan filemnya yang berjudul 'Ting Tang Ting Tang Alexander' telah menjadi sebutan ramai terutamanya pelajar sains yang sedang membuka buku teks sains darjah 4 bab telekomunikasi. ERMGKKK!!!

Pada lewat 90-an, ramai penyelidik dan perekacipta memikirkan cara untuk menggunakan telefon di pelbagai lokasi. Korang anak-anak orang kaya mesti tahu kewujudan handphone 21' inch flat screen di dalam kereta mahal ayah korang dulu2 kan? Yang pastinya, macam2 cara orang buat untuk bg handphone bergerak. Yang x pastinya, adakah telefon dalam kereta tu 21' inch flat screen? Inilah beberapa keping gambar yang masih disimpan seorang photographer yang sekarang ni mungkin lebih tua dari Saiful Nang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Reactions to this post

Add Comment
  1. cik kiwi's said... July 7, 2011 at 6:11 PM

    hahahahahaah!!!!!. giler r...:))

  2. Nur Syazana Mohammed Sani said... July 8, 2011 at 6:18 PM

    lak ,. boleh pulak erk ,. adesss =='

    moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana ^^

    http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/jadi-popular-hanye-dengan-1-click.html

  3. admin said... July 9, 2011 at 6:47 AM

    memang gila... dahsyat sejarah telefon ni

Post a Comment